onsdag, november 04, 2009

Saker jag tänkte blogga om

Det har varit lite stiltje på bloggfronten ett tag. Inspirationen har inte riktigt funnits där. Och jag har haft lite andra saker att tänka på som har tagit en lite för stor del av tankearbetet i anspråk. Men visst finns det saker att blogga om. Till exempel:

Bibliotekets nya sparbössa.
Vår nya bibliotekschef Lotta har fått minst en låntagare att lägga i pengar i den här när han/hon skulle kopiera (kopiatorn syns till höger). Den uppmärksamme ser att sladden är avklippt och virad runt sparbössan. Den har inte varit använd på länge men nu utgör den en reserv om budgeten inte skulle gå ihop...

Den finfina magen
I söndags var jag och gratulerade Fisen och klappade på den här finfina magen. Finfin var ordet, sa Storasystern. Ja, vi hann gå lite på konstmuseum och lägga en krans och tända ljus på morföräldrarnas grav också. Och äta god mat och tårta såklart!

Gnäll på jobbet
Jag undrar om hösten är mer gnällig än andra årstider. Det gnälls på vädret, temperaturen, mörkret, arbetsuppgifterna, kollegorna, kaffet, projekten och som gnällbonus kommer medarbetarsamtalet. Det är som om man behöver lite mer helgdagar, precis som på våren, så att man inte hinner trötta ut varandra.

3 kommentarer:

Annelie sa...

Tummen upp för Lottas nya sparbössa!

Västmanländskan sa...

Åh, vilken stooor mage. Den där bebisen kommer ut ganska snart väl?

Lina sa...

Annelie: Verkligen en bra idé. Har ni kvar nyckeln?
Ulk: Om två veckor ungefär...