måndag, november 09, 2009

Helgens tretal

Alla goda ting är tre och i helgen var det de här tre som gällde:

Tippen

Källaren tömdes på en hel del skräp och pappkartonger. Vi hade ett rum fullt med bra-att-ha-kartonger-om-man-ska-flytta-någon-gång. Det ska istället bli övervintringsrum för växter är det tänkt. På söndagen blev jag äntligen av med oljetanken som stått på garageuppfarten i två år. Det krävdes fyra starka och modiga män för att få upp den på släpet, fler än de var när den åkte ut från källaren.

Konsert
I lördagskväll gick vi på konsert med Daniel Lemma. Ditlurade av Magnus men vi kände oss inte alls lurade när vi gick därifrån. Det var fantastiskt trevligt. Basisten tog visserligen hem hela showen och jag blev sugen på att spela kontrabas. Som alltid när jag ser en.

IKEA i Svågertorp
Söndagsutflykt med Ulk och Tea på det stooora nya IKEAvaruhuset. Mycket människor, mycket möbler och saker och god fika. Men efter första besöket kvalade det inte in på min IKEAtopptiolista.

För att kompensera de här tre goda sakerna kommer tre mindre bra saker som helgen också innehållit: för mycket öl, för lite sömn och gråa moln (på söndagen)

2 kommentarer:

Ulrica sa...

Nä, ingen fullpoängare så där på första försöket, men vi får ge det en chans till.

Lina sa...

Vi hade kanske för högt ställda förväntningar?